Český dárek

08.11.2020

Už jste přemýšleli, že koupíte vánoční dárky od českých výrobců?

Blíží se Vánoce a tak vás i my začneme trochu stresovat tradičním problémem. Komu co koupit za dárek. 

Naše rada se zdá být jednoduchá. 

Kupujte dárky od lokálních výrobců.

 

Myslím, že pro spoustu z nás jsou vánoční dárky spíše milé překvapení a zpestření toho krásného vánočního období. Skutečná finanční hodnota darovaných výrobků není to hlavní, co očekáváme při trhání balicího papírů. Stačí darovat drobný dárek, který je kvalitní a na který může být každý hrdý ne pro jeho pestré barvy, ale pro místo, kde byl vyroben - v naší krásné domovině.

Že v Česku najdete výrobky nejvyšší kvality, dokládá i outdoorový výrobce oblečení High Point. Ten mimo jiné vybavil již několik horolezců při výstupech na osmitisícovky. 

Daruj ponožky ve velkém stylu aneb i malý dárek může udělat velkou radost. 

Každý z nás už dostal na Vánoce ponožky. Každý z nás byl možná z tohoto dárku trochu zklamaný. A každý z nás je pravděpodobně za pár měsíců vytahoval ze skříně coby poslední záchranu :). Pokud chceš darovat český dárek, mnohdy stačí koupit dotyčnému malá drobnost z českých dílen. I malá drobnost potěší nejen obdarovaného, ale hlavně šikovného tvůrce, který se na výrobě podílel.

Že ani ponožky nemusí být nudný kus oblečení dokazuje český výrobce ponožek SOKINO.

Český dárek

Zlaté české ruce. Toto slovní spojení nevzniklo náhodou. Vždy jsme uměli ve světě prorazit, ukázat kvalitu řemesel a tohle je tradice, kterou u lokálních výrobců můžete stále nacházet.

Slečny a dámy ocení nepřebernou paletu originálního oblečení.   

Sportovci dají jistě přednost výrobcům využívající nejmodernější látky a materiály, které vám nabídnou maximální komfort při vašich aktivitách. 

Kvalitní batoh, teplá bunda, která vás podrží na několikadenním treku po horách. I takovou záruku nabízejí značky, jejíž majitelé sami vyrážejí do krajiny otestovat svoje produkty. 

Produkty malých a lokálních výrobců nabízejí spousty dalších pozitiv, které oceníte. Má to smysl. 

I v malé české krejčovské dílně mohou vznikat spousty krásných kousků oblečení. Důkazem toho je třeba značka Minile, která pro vás vyrábí oblečení v Podkrkonoší.

Český dárek jako standard

Filozofií celé Lokaly není jednorázově podpořit lokální výrobce v tomto koronavirovém nečasu. Rádi bychom ukázali, že kupovat výrobky od místních značek by měl být vždy první volbou, a to nejen o Vánocích. 

Náš web se snaží také ukázat, že i v Česku najdete pestrou paletu výrobců, od těch tradičních po skvělé inovativní a originální výrobce. 

 

Už máte namyšlené všechny dárky? 

Stačí mrknout do našeho katalogu a vybrat si tvůrce, kterého podpoříte :).

 

Roman

Copyright 2020 Lokala.cz | Kontakt